Publicerat 

Midsommardialog

Midsommardialog planeras för 2020, 18-21 juni.
Platsen blir Strömsborg och Kapellskär i vackra Roslagen.
Årets tema: Jordens yttersta gräns – och vår.
Vi inbjuder till gemenskap och fest samt reflektion och dialog kring inre och yttre liv.
Söndagen hoppas vi kunna gå en pilgrimsvandring tillsammans.
Självklart drog- och alkoholfri miljö och möjlighet till samtal i tolvstegsgrupp.

Välkommen med!
Mer information kommer snart. Nedan ser du information från förra året. 

 

Midsommardialog 2019
Vem bryr sig? – om empati och medmänsklighet

Midsommardialog återuppstår på Rådmansö i Roslagen. Den kom till på initiativ av Brobygge/f.d. Brommadialogen 2005 och höll till på Sjöviks folkhögskola under 10 år. Många gläds åt att denna midsommartradition söker en väg tillbaka till viss del i ny form och på en ny plats.

Midsommardialog flätar samman musik och dans kring midsommarstången med möten, föredrag, seminarier och workshops. Vi hoppas att dialogen mellan tolvstegstänkande och kristen andlighet här ska finna en självklar mötesplats.

Årets tema är: Vem bryr sig – om empati och medmänsklighet. Polariseringen mellan olika grupper både nationellt och internationellt ökar. Klimathotet är reellt.  Hur bevarar vi just empati och medmänsklighet när det blåser snålt?

Medverkar gör bland annat:
Lena Bergström, Anna Ardin, Harry Månsus, Per Westblom, Ann Westblom, Karin Olofsdotter, Olle Jonasson, Sven-Gösta Holst, Folkpopgruppen Kora Dolora

Programmet börjar på torsdagens kväll och avslutas med middag på midsommardagens eftermiddag kl. 17.00. (På söndagen erbjuds fortsättning med pilgrimsvandring för dem som anmäler sig till den.)

Välkommen att ta del av våra föreläsare och ännu viktigare reflektera med andra om hur du känner och tänker. Välkommen till fest och gemenskap, utmaningar och fördjupning!

PRAKTISKT
Pris för hela konferensen är 2000 kr för vuxen som bor i dubbelrum. I mån av plats enkelrum för 2100 kr. Priset inkluderar alla måltider, två övernattningar och konferenskostnader.

Barn 0-7 år: 100 kr
Barn 8-12 år: 1000 kr
Konferensen med alla måltider och program men utan logi: 900 kr
Tältplats: 300 kr
Husvagnsplats: 500 kr

 

Vid frågor om programinnehåll kontakta:

Olle Jonasson 072-9710554 olle.jonasson@equmeniakyrkan.nu
Per Westblom 073-6630031 pastor@edsvikskyrkan.se

Strömsborg, Strömsborgsvägen 50, 76194 Norrtälje. www.stromsborg.nu


 

”Vi försökte genom bön och meditation fördjupa vår medvetna kontakt med Gud, sådan vi uppfattade Honom varvid vi endast bad om Hans vilja med oss och styrka att utföra den.”

Steg 11, ur AA:s tolv steg till tillfrisknande.